0

Reiniciar


reset_21jan2009_0160


Fa temps que no escrivia res en aquest bloc, i potser ho començava a trobar en falta. La veritat és que he estat bastant enfeinat, o millor dit he anat encadenant una cosa darrera d’una altre que no m’han deixat assentar-me davant l’ordinador i escriure alguna cosa.

El final del 2011 em va portar portar la fi del projecte fotogràfic/viatger en el que vaig descobrir una gran quantitat de llocs bonics a només un parell d’hores de la meva casa, i que en alguns casos m’han fet ganes de visitar de nou. Puc dir que un dels llocs que em van agradar, Vall-de-roures (Matarranya) el vaig tornar a visitar al desembre, però no únicament aquesta localitat, sinó altres indrets molt macos de la comarca. Berga potser no em va captivar massa en la meva visita del 2011, però en aquest 2012 he tornat a estar, i dintre de poc tornaré a Ripoll un dels llocs que si em van agradar, però en aquest cop per fer una visita més amplia de la zona. Aquest 2012 com podeu veure estic seguint una mica la tònica de viatjar, però sense compromís fotogràfic pel mig.

Arrel d’aquests viatges, i perquè no dir-ho, perquè sóc una mica freak, m’he engrescat en un petit projecte que em fa molta gràcia, i es en la realització d’un bloc compartit, Quadern de Viatge. Millor no us explico massa de que va, simplement si us pot interessar, visiteu-lo i a veure que penseu d’ell, nosaltres ja vam explicar en que consistia el bloc.

Degut a que continuo amb El Maky (això si, intento baixar la periodicitat de publicació), i la realització d’aquest nou invent, he decidit fer alguna reestructuració per tenir una mica més de temps lliure per estar fora de l’ordinador. Un dels canvis més significatius en la meva vida 2.0, ha estat la del tancament fa un parell de setmanes del Tumblr «Capturing moments«. Aquest era el tercer Tumblr que obria (i tancava) després de «El blog del Humor» i «Paseando por Tarragona«, i es que de tant en tant m’agrada anar creant miniblogs d’alguna certa temàtica que els hi dono una vida limitada.

Com veieu tots aquests petits canvis, i d’altres personals han fet que fins ara no hagi trobat un moment per escriure en el meu bloc, o potser simplement no tenia ganes de fer-ho i per això no ho havia fet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.