0

52/2011: Repte aconseguit

Artículo en catalán (Traducción).

Avui acaba l’any 2011, i amb ell acaba el projecte 52/2011: Països Catalans que vaig començar al gener. Un petit projecte que m’ha portat recórrer tots els llocs on es parla el català o un dialecte del mateix. Ara puc dir allò tant maco que em vaig proposar a l’inici (challenge accepted), REPTE ACONSEGUIT, Fuck Yeah!

He recorregut gran part del principat de Catalunya, el País Valencia amb una petita incursió a la Serra del Cartxe a Múrcia, les Illes Balears, la Franja d’Aragó, la part catalana de França i fins tot la localitat de l’Alguer a Itàlia. Quilòmetres i quilòmetres, gran part amb cotxe, que m’han permès conèixer llocs on mai havia estat. Aquesta era la intenció inventar-me una excusa per viatjar per aquests móns.

Tant des del punt de vista de cansament, i com no l’econòmic, han passat una mica factura. En cap moment vaig decidir deixar-ho córrer, però si que en alguns moments he pensat, ja estaria bé aquest cap de setmana quedar-me a casa, però no, he aconseguit l’objectiu, completar els llocs que m’havia plantejat des d’un inici.

A finals d’agost va haver un moment on realment estava molt cansat, sobretot de conduir, però arrel dels viatges a agost a les comarques gironines que els vaig fer en tren, i sobretot a setembre o octubre, on va aparèixer l’avio per visitar tant les illes balears com Sardenya, em van fer reactivar les ganes. El darrer mes podríem dir que ha estat un passeig.

D’aquests viatges em porto bonics llocs visitats, experiències viscudes, i sobretot un munt de llocs que m’agradaria tornar per visitar-los amb calma, sense l’estrès de buscar i capturar una fotografia, i que heu pogut seguir setmanalment al bloc (videoresum final amb fotografíes dels indrets visitats).

No diré quins llocs no m’han agradat, evidentment entre 52 viatges, hi ha hagut de tot, fins i tot pobles lletjos, i llocs on no se m’ha perdut res per tornar-hi, però en el fons tots han format part d’aquest 2011, i que per tant els guardaré per a mi.

I ara que?, no sé si faré tantes fotografies com aquest 2011, però del que n’estic ben segur que noves paranoies, sigui amb càmera o sense ella, se m’ocorreran per seguir nodrint de continguts aquesta web durant el 2012 i propers anys.

Només queda desitjar-vos feliç any nou i ens viem en els bars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.