0

La meva dècada en música

Aquest any, a l’igual que els darrers anys, l’aplicació de música en streaming Spotify deixa veure als seus usuaris la música més escoltada durant els últims 365 dies, cosa que almenys a mi em fa certa gràcia de veure.

Però aquest any aprofitant que l’any acaba en 9, ens deixa veure el més escoltat durant la darrera dècada, la formada pels anys del 2010 al 2019. I és per això que us escric aquesta entrada (més d’un any després d’escriure en aquest bloc) per mostrar-vos els meus gustos d’aquests darrers 10 anys.

Decada_musica1 Decada_musica2



En el resum es pot veure que segurament «Els Pets» s’emporten la grossa, ja que en 3 d’aquests 10 anys han estat el grup que més he escoltat, mentres que si analitzem les cançons es pot veure que durant dos anys seguits (2011-2012) «Friday I’m In Love» dels «The Cure», va ser la cançó més escoltada d’aquell any, curiós no?

Les dades que em sorprenen una mica són les del 2017, «La bicicleta» com a cançó i «Shakira» com a artista, una mica allunyat dels meus gustos habituals.

Si mirem en totalitat la década, podem veure com «Els Pets» continuen al capdamunt i apareixen «Lax’n’Busto» en segon lloc. Això segurament es degut al magnífic (feia temps que no escoltava un àlbum tant complet com el darrer llançat pels de Vendrell) «Polièdric», treball que no he parat d’escoltar en aquest 2019. Això ha fet que «Quan em diguis que m’estimes» sigui la cançó número 1 de la meva dècada en música, tot i ser una cançó relativament molt nova.




Per acabar us mostro també el resum de l’any 2019, ons es pot veure una mica més del mateix. Canvien l’ordre respecte als artistes de la dècada, però continuen apareixent més o menys els mateixos noms.

2019musica



Us desitjo un feliç final del 2019 i una propera dècada plena de bona música!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.