0

No sóc un fotògraf professional

No sóc fotògraf, això si, m’agrada fer fotos, i, no em cansaria mai de fer-ne, tot i que segurament la majoria d’elles no les firmaria ni un fotògraf professional enmig d’una borratxera.

Ja fa un temps us vaig dir que m’havien exposat una fotografia meva sobre Tarragona, doncs ara va la segona, com a guanyador del 2012 del tercer premi de fotografia Tarraco viva 2012 organitzat per l’ajuntament de Tarragona, una nova fotografia meva, que juntament amb la resta de guanyadors del 2012 i 2013, forma part d’una exposició que es pot veure a l’antic ajuntament tarragoní durant les pròximes setmanes.

miradesdetgnIII_5

Pel fet de no ser un fotògraf professional, ni tan sols massa experimentat, valoro molt que alguna persona em reconegui alguna fotografia meva, per no dir ja si m’ho diuen en paraules o simplement fan un m’agrada en alguna de les meves fotos a les xarxes socials.

Si hi ha algun altre no professional entre els lectors, que hi ha algú? com diria la Vicenteta, suposo que li farà la mateixa il·lusió que a mi aquestes petites coses, o simplement estic exagerant massa? M’agradaria saber el que pensen els aficionats a la fotografia que tenen com a hobby agafar la càmera de fotos i sortir al carrer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.