0

En això que t’exposen una fotografia

Acabo de venir d’una exposició on una de les 25 fotografies que es trobaven allí era meva! Si si, ho heu sentit bé, han escollit una fotografia meva per formar part de l’exposició “Racons preferits de Tarragona”.

S’havia d’anar enviant fotografies de la ciutat a Tarragona Turisme, i d’entre totes elles es seleccionarien les millors per formar part d’una exposició permanent a l’Antic Ajuntament durant els propers mesos.
Vaig enviar dues fotografies, una de la Catedral i una altre de les costes del Miracle davant el Fortí de la Reina. Doncs aquesta segona fotografia me l’he trobada a l’exposició avui. D’entre 104 fotografies enviades, la meva havia estat escollida d’entre les 25 millors! No direu que no fa il·lusió això.

expoPersonalment m’agradava més la fotografia de la Catedral, però el jurat ha decidit que no. La qüestió es que per primer cop en la meva vida m’han exposat una fotografia, això que ni tan sols arribo a la categoria d’aficionat avançat en el món fotogràfic, seguirem aprenent!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.