0

Fotografia anàlògica

M’agrada la fotografia, si ho reconec, bé és evident, encara que per la meva desgràcia sóc bastant dolent amb el tema. Faig el que puc, li poso ganes, i de tant en tant em surt alguna fotografia acceptable, ¡d’il·lusió no em quedo curt!

Com la majoria d’usuaris de la fotografia actual disparo amb una càmera digital, encara que des de fa gairebé un any he començat a practicar amb una càmera analògica. Vaig heretar una càmera rèflex del meu pare, que té gairebé la mateixa edat que jo, una Yashica Electro 35, i li vaig posar un carret i vingui a provar-la.

La veritat que m’ho prenc amb calma, i des que vaig posar el rodet, tot just he fet 12 fotos amb la càmera, quan me’n recordo surto amb ella al carrer i faig una fotografia, així que d’aquí uns mesos acabaré el rodet i potser us ensenyi les meves primeres fotografies amb una càmera analògica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.