0

El mòbil ja no truca

Les coses van canviant i un dels fets on l’evolució cada cop va més ràpida és en la fotografia. Fa uns anys havíem d’agafar una càmera, anar a la tenda a comprar un carret i vinga ja estàvem disposats a plasmar la realitat.

No premíem massa el gatell, el justet perquè el carret, que amb estalvis havíem aconseguit que fos de 36 fotografies, ens durés tot el viatge, i tot resant que les fotos que havíem realitzat es veiessin totes, sempre en el procés de revelat de la tenda es perdien les que més il·lusió ens feia mantenir, sense entendre mai el per què.

Un il·luminat va dir, i com és que tinc d’esperar tant per si la foto ha sortit o no, i va inventar les Polaroids, però que només uns privilegiats adinerats en tenien.

Però tot això ha canviat, la fotografia digital va venir a les nostres vides, i ara no tant sols tenim càmeres grans , petites, reflex, compactes, sinó el propi mòbil s’ha convertit en una càmera més on podem realitzar instantànies que en molts casos resulten millor que les que fèiem amb la càmera que ens havien regalat a la comunió, i que ens molts casos ara estan agafant pols a les nostres vitrines.

Sense adonar-nos, i jo a vegades sóc un exemple, estem fent servir més el mòbil com a càmera (com es veu en la imatge de inici), que per la utilitat que va ser inventada, la de trucar i parlar amb la gent, qui ho hagués dit fa 10 anys!

Tot i que a vegades agafo la Canon reflex de l’armari, i intento imitar als bons fotògrafs posant-me-la al coll i disposat a caçar aquella fotografia que imagina el meu cap, però quina llàstima, quasi mai ho aconsegueixo!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.