0

El Maky a la Segona Hora de Rac1

Artículo en catalán (Traducción).

Avui estava treballant amb RAC1 de fons, com a banda sonora de la meva feina, com faig cada dia. Eren quasi les dues de la tarda, i sento la meva veu per l’emissora, si si, el Maky estava sortint per un dels programes de més audiència de la ràdio catalana. Era el programa La Segona Hora on cada divendres parlen sobre un canal de YouTube, per, diguem-ho suaument, per critica’l una miqueta. Tranquils no m’he enfadat, tot el contrari!

Fins ara sempre havien parlat de vloggers americans, però tocava parlar dels catalans, i ves per on, m’ha tocat el rebre. He de dir que m’he divertit molt sentint-ho, i ràpidament els he fet una piulada, que ha tingut resposta per part d’ells. Fins i tot han penjat el meu canal al seu Facebook, ostres, aquestes coses fan il·lusió.


No m’enrotllo més i us deixo el tall de 6 minuts, on han estat parlant de mi.


Ara tocaria, potser, fer una vídeo-resposta, no?. Per cert gràcies a l’equip de la Segona hora, i un Us Felicito Fills ben gran.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.