0

Bon dia son les 8 del matí

Avui m’he assabentat que l’Antoni Bassas, director i presentador del “Matí de Catalunya radio”, deixarà el programa líder de la ràdio catalana a final d’aquesta temporada.

La decisió pel que he pogut assabentar-me, es degut a que no s’ha arribat a un acord en la renovació del contracte del periodista, ja que la direcció de la ràdio pública volia donar un gir en el rumb de l’emissora, que el popular periodista no ha volgut adoptar.

Sens dubte amb quedo amb una afirmació seva en la que diu que "la cadira de la ràdio pública no era seva i por tant s’anirà amb l’esportivitat que li caracteritza i sense desitjar fer soroll".

Suposo que molta gent, en la qual m’incloc jo, estarà a l’expectativa de com funcionarà la nova direcció del programa, mentrestant alguns politics, sobretot els de l’oposició (no es que tingui res en contra del CiU) faran servir aquesta maniobra per deteriorar la imatge del govern, com farien a l’inrevés si els que governessin fossin uns altres. Però jo prefereixo mantindrem al marge, i veure la ràdio com una eina de comunicació i no pas com una eina de propaganda electoral.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.