0

Que passin les eleccions municipals

Ja començo a estar una mica cansat del sistema pre-electoral, no para de parlar-se de política a la televisió, ràdio i premsa, i això que encara falta un parell de mesos perquè anem als nostres municipis a votar.

Però sens dubte el que estic més fart de tota aquesta moguda electoral, son les obres que sense saber com, apareixen en tota la ciutat, que si es refan voreres, que si s’asfalta de nou un carrer, que si s’ha de canviar l’enllumenat públic, … per favor polítics no fastiguegeu més als ciutadans, i repartiu les obres durant tot el període de govern.

Ja se que s’ha de complir el programa electoral i sempre es deixen les coses més feixugues pel final, però l’únic que s’aconsegueix amb aquesta estratègica es que la gent pensi que els polítics només es mouen pels vots, cosa que ja fa temps que ho penso jo.

Com a anècdota personal només diré que al matí per venir a la feina hauria de tardar com a molt vint minuts, però degut a que hi ha un pont tancat, he de creuar quasi mitja ciutat per tenir un accés de sortida alternativa del casc urbà, el qual en porta a tardar deu minuts més de l’habitual.

Per sort passaran les eleccions, i els polítics tornaran a la seva butaca, fins a les properes eleccions , on tornaran a molestar a la ciutadania en vers al vot perdut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.