0

Diferència de raser

Avui he quedat una mica parat quan he vist que al senador del PNV, Iñaki Anasagasti, la justícia no li dirà res. Pels qui no coneguin la noticia, que seran pocs suposo, va dir aquesta setmana en el seu blog personal, que la família reial era una «pandilla de vagos» i de «impresentables».

Jo no em decalaré monàrquic a aquestes alçades ni tampoc republicà, prefereixo passar d’aquests temes polítics, que la veritat no fan cap bé a ningú, l’únic que vull dir en aquest post, es que si la portada de la setmana passada de “El Jueves”, on recordarem tots, sortien els Prínceps reials en una postura compromesa al llit va merèixer la intervenció dels jutges per donar una caponada als editors d’aquesta publicació, ara no diuen res davant aquestes paraules del polític.

La veritat no ho entenc, em semblen igual de dures o insignificants (tot depèn com es miri), com per merèixer les dues actuacions, la mateixa resposta. Si censurem “El Jueves”, hem de censurar al senador, i si pel contrari no mereix cap resposta les declaracions del polític, tampoc ho deurien de merèixer les dels humoristes.

Està clar que a vegades el humor es suportar menys que les declaracions de uns pseudofilòsofs (em refereixo aquells polítics que van de profetes, que per desgràcia hi ha uns quants) que tindrien de merèixer la mà dura de la divina justícia.

Per sort tenim mostres on es pot fer humor i política sense que passi res, em refereixo a Polònia, on el humor i la política es mesclen, de una forma magistral s’ha de dir, i on les audiències li donen la raó, ja que es la opció més vista a Catalunya cada setmana. Ah, no es pot dir a vegades el mateix amb el Barça, ja que la versió futbolística del Polònia, va ser retirat per les grans pressions del club català. Més humor Laporta and company, que no fa mal!.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.