0

Visca les autopistes

He estat llegint últimament la darrera discussió sobre la polèmica (per dir-ho d’alguna forma) aixecada de barreres de l’autopista AP-7 el passat dissabte al peatge troncal de Tarragona. La discussió es basa en qui ha de pagar el servei de tots els usuaris que van fer servir l’autopista sense pagar.

Jo crec que la discussió esta mal plantejada, ja que s’ha d’anar a l’arrel de la qüestió, i aquesta arrel es simplement que la concessionària de l’autopista no va donar el servei per la qual te la llicencia d’explotació de la carretera, que es la d’una via de velocitat sense aturades. Per tant com no es va donar aquest servei, ja que com molts recordarem van haver cues de més de 50km deguts als peatges, no s’hauria d’abonar el reclamat peatge per la concessionària ja que el servei no es va donar en les condicions contractades d’explotació.

Ficaré un exemple que he sentit avui a la radio i que segurament quedarà més clar. Si entres a un bar ple de gent per prendre un cafè, i després d’esperar i veure que la cua no avança, decideixes marxar a un altre lloc, a que vosté no paga el cafè?, ja que no li han donat el servei pel qual havies entrat al bar. Doncs amb això es el mateix, no hi ha rapidesa a la via no hi ha d’haver abonament de peatge.

El que veig es que al final els ciutadans ens tocarà tornar a pagar d’una forma o un altre la decisió d’aixecar barreres, i sinó temps al temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.