0

Empatia

L’empatia és la capacitat d’entendre la postura dels altres i viure com a propis els seus sentiments.

He volgut començar aquest post amb la definició de la paraula “Empatia”, una paraula que per desgracia la gent cada cop té menys present en la seva vida.

Hi ha una frase en castellà del poeta Luis de Góngora que ve clavada, “Ande yo caliente, riase la gente”, y es això el que cada cop veig més en la nostra societat.

Tens un problema, no ho passes bé, es igual, no m’expliquis els teus problemes, que jo estic de conya. Que no pots gastar-te el mateix que jo, ets un rata, que no veus les coses com jo, no entens res, i així mil i mil coses.

La gent no es capaç de posar-se en la teva pell, i al menys intentar veure les coses d’una altre forma, o al menys entendre que no tots els humans pensem igual.

tuitempatic

I com es que he escrit aquesta entrada, simplement és que he entrat avui al twitter i he llegit una piulada que demostra que la gent només pensa en ell i en la seva situació. No, no entraré a discutir per twitter sobre les meves idees, potser en una altre època ho hagués fet, ara no.

Crec sincerament (al menys a vegades) que la gent no es conscient de la situació actual del país. Vivim en una època d’una forta crisi economia, el 25% d’atur és un clar exemple d’aquesta situació, i tot i això, hi ha gent que sembla que visqui en una bombolla i continua dient i reclamant coses com si l’economia estigues pels núvols, i aixó a mi no m’agrada, i el que es pitjor m’irrita molt!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.