0

Derrota vergonyosa

Avui al despertar, com cada dia escolto la radio per començar la jornada amb les noticies rellevants, i resulta que m’assabento de que ahir el Barça va fer el ridícul davant el Getafe. Jo que no havia prestat massa interès pel partit donant per cantat que el Barça passaria a la final de la copa, me n’adono que aquest equip es capaç del millor (l’any passat) i de lo pitjor (aquesta temporada).

La veritat es que el 4 a 0 d’ahir dona més raons als que creuen que s’ha de fer una gran neteja a final de temporada, jo era bastant escèptic a prendre mesures dràstiques, però es que la veritat després d’haver llençat la Supercopa d’Europa, 3 a 0 davant el Sevilla; Mundialet de Clubs, ridícul a la final amb el Gremio, qui es el Gremio? em continuo repetint per guanyar aquell partit; eliminació de la Copa d’Europa a vuitens, davant un estudiós del futbol com es Rafa Benitez, i espectacle lamentable a la Copa del Rei, davant un Getafe que semblava la Brasil de Pelé o més aviat dir, contra un Barça que semblava l’equip del meu barri, amb tots els respectes al barri; ja no trobo raons per continuar creient en aquesta plantilla.

Ja no tinc més raons per mantenir un discurs positiu, ni justificacions que puguin mantenir un vestidor tant caòtic com el del Barça, on els jugadors es permeten el luxe d’anar de festa en festa, on entrenar sigui una cosa secundaria davant els anuncis, on qualsevol pugui criticar a un company o fins i tot al mateix cap del vestidor, el Sr. Ridjkard. I per damunt de tot això, em trobo un responsable tècnic, el Sr. Beguiristain, que ves a saber on estar o el que el passa pel seu cap.

Per favor ja que ningú sembla que agafi responsabilitats en aquest assumpte, demano que al menys la directiva faci alguna cosa, entre les quals reclamo: canvi en el secretariat tècnic, renovació a fons de la plantilla, entre les quals incloc el canvi de més d’una vaca sagrada i sobretot noves figures que puguin il·lusionar a l’aficionat culé.

Ja esta bé de fotre’ns el pèl, volem solucions ja, i no només discursos inútils.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.