0

I si el Profeta tingues raó?

Una nova derrota del Barça a la Champions que complica passar a la següent eliminatòria. Un Liverpool ben assentat en el terreny de joc, cosa que no es difícil d’entendre quan el seu entrenador es un estudiós que es diu Rafa Benitez, ens va treure els color ahir a la nit guanyant 1 a 2.

Fa uns dies el gran Profeta i immens Guru del moviment blau-grana, Johan Cruyff, va vaticinar el final d’un gran equip i que havia de començar un nou cicle. No crec pas en això ja que considero que aquesta plantilla te encara un recorregut llarg, però si que es veritat que s’hauria de fer un plantejament una mica més ambiciós per la nova temporada.

Si el passat estiu va arribar un davanter suplent del Chelsea, un central en la seva fase final de la seva carrera i un lateral que en dona una de freda i una de calenta, seria hora que arribessin nous jugadors que al menys fessin la ombra d’una manera més digna a un Ronaldinho cada vegada més espès, un Eto’o cada dia mes incendiari del vestidor, i una defensa que no para de fer aigües a les primeres de canvi.

S’ha de reclamar i ja de una forma ferma que per favor el Txiki es fiqui mans a la feina de cara a la nova temporada, i sinó es veu capaç d’entusiasmar-nos amb un nou projecte, que deixi el seu lloc a persones més vàlides, ja que a dia d’hora no ens ha demostrat res per ocupar el lloc de Secretari Tècnic.

Post Data: No acabo d’entendre la Polèmica amb la nova campanya de Dolce Gavana on es veu un home sobre una dona. Sembla mentida que la gent es fiqui les mans al cap desprès de veure aquesta propaganda, quan es aquesta mateixa empresa la que ens ha estat bombejant durant més 10 anys amb anuncis on es veia un home indefens davant la superioritat de la dona, i sinó només cal recordar un cartell on es veia una dona amb sabates de taco d’agulla trepitjant a un home estirat al terra. ¡Per favor tinguem el mateix raser pels dos sexes!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.