0

Va de xiulets

Suposo que amb el títol d’aquesta entrada ja sabeu a que em vull referir. I és que després de 3 dies la gent continua parlant d’un fet, d’una causa, perquè el xiular és una conseqüència d’alguna cosa, no creieu?

Abans de continuar diré una cosa, jo, en Francesc, no sóc partidari d’anar xiulant himnes pel món per una raó molt simple, no m’agrada que xiulin Els Segadors i per tant no faria una cosa que a mi no m’agradaria que em fessin. Personalment no és una cosa que m’agradi, i remarco la paraula personalment perquè cadascú es lliure de fer el que cregui oportú. Per tant màxim respecte pels que decideixen xiular i pels que decideixen no xiular.

Però el que si em preocupa, és que tothom estigui capficat en la causa i no pas en la conseqüència que ha portat aquesta causa. I us diré un fet que és molt clar, fa 10 o 15 anys no havien aquestes xiulades, què passa que la gent s’ha tornat boja i tonta de cop?, alguna cosa haurà passat durant aquest temps per què aquest fet hagi succeït?, es seguirà mirant cap a un altre costat enlloc d’analitzar les coses tal com són?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.