0

Més enllà de les estrelles

Més enllà de les estrelles El darrer llibre que he llegit, ha estat el primer i de moment únic llibre del cantant Gerard Quintana. Sota el nom “Més enllà de les estrelles”, en Gerard ens narra la historia del que va ser un dels esdeveniments musicals més importants de Catalunya dels darrers anys, la tornada damunt de l’escenari d’un dels grups més importants de la dècada dels 80 i 90 en el panorama musical català, Sopa de Cabra. En aquest llibre ens va narrant, en primera persona, tot el que va viure durant aquell més caòtic de setembre de 2011, mesclant la narració amb experiències i records de quan la banda encara estava en actiu.

Potser no diria que el text sigui el més destacable del llibre, jo em quedaria amb la fotografia, impressionants captures de David Julià i Marquet que ens mostren la intensitat en que es van viure aquells concerts de Barcelona, Tarragona, Palma i Girona.

Ja us vaig parlar dels Sopa quan van enunciar la petita gira, jo vaig poder assistir a dos concerts d’ells (Primer concert a Barcelona i Concert a Tarragona), és per això que quan va sortir aquest llibre, coneixedors de la meva simpatia per aquest grup musical, me’l van regalar.

Es molt amè de llegir, 200 pàgines plenes de fotografies que en pocs dies pots llegir sense masses complicacions, i que ja queda guardat en la meva llibreria personal, per si algun dia el vull tornar a recuperar, especialment la seva part d’imatges. No, en cap d’elles surto jo entre el públic, ja hagués estat massa coincidència, no?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.