0

Amics d’en Musculman

Artículo en Catalán (Traducción).

A facebook hi ha milers de grups, i de bones i dolentes intencions, però una de les que dono suport i estic adherit es al grup Amics d’en Musculman. Aquest grup el que pretén es que aquesta sèrie, mítica per la meva infància torni a ser emesa per TV3.

La veritat es que vaig riure molt en la meva infantesa amb aquest heroi, que com deia la capçalera de la sèrie “menjava molta carn”. Encara recordo la cara que ficava dient estic malaltot quan li tocava lluitar amb algun dolent catxes. Quina llàstima que l’emetessin tan poc. Jo vull que torni el Musculator!.

Abans d’ahir vaig rebre un missatge del creador d’aquest grup, en el qual ens demanava que enviéssim un missatge a TV3 demanant la remissió, i ens ajuntava el mail ja escrit. Com diu el propi missatge quanta més gent donem la tabarra, qui sap si aconseguirem el gran objectiu. Com jo sóc una mica friki, i totes aquestes iniciatives em semblen lloables, jo l’acabo d’enviar ara mateix.

Us deixo una copia del mateix per si voleu adherir-vos a aquesta gran iniciativa i l’envieu a la següent direcció.

"Benvolguts amics,
El motiu d’aquest mail és fer una petició a TV3 perquè recuperi un dels programes que va marcar tota una generació de joves. Estic parlant de la sèrie de dibuixos animats Musculman.
Fa aproximadament 5 mesos,es va iniciar una campanya a través del portal web Facebook, amb l’objectiu que totes aquelles persones que volguessin que TV3 tornés a emetre els dibuixos de Musculman, s’adherissin a un grup anomenat "Grup d’Amics de’n Musculman". L’objectiu del grup era arribar al miler d’amics, però amb el transcurs dels dies, l’èxit rotund de la campanya ha fet que a dia d’avui siguem quasi 4000 persones qui reclamem que Musculman torni a sortir per antena. Persones de totes les edats, noies i nois, gent de diferents ideologies, de diferents pobles d’arreu dels Països Catalans, tots reclamant el mateix. La generació de joves dels 80, i part de la dels 70, vem viure i disfrutar de les aventures de Musculman i és per això que desitgem que tant nosaltres, com les noves generacions d’adolescents i joves, puguin disfrutar també d’aquesta sèrie.
El fet que en pocs mesos, més de 3700 persones s’hagin adherit a la campanya, és una mostra que la reemissió de Musculman tindria una bona acceptació entre els espectadors de TV3. Els missatges escrits en el fòrum de la campanya, no fan més que corroborar que molts catalans desitgen que es torni a emetre.
Musculman té a més els ingredients que agraden als adolescents i joves catalans: bones dosis d’humor i acció però també valors molt ètics com l’amistat i la solidaritat. Tothom recorda noms com el de Suburú, Mitsú, Pedro Larrocalla, Dektacubitus, Menjatallarines o Robin de les Estrelles. L’arròs amb bou, o la cançó d’inici dels capítols, són elements que han quedat a la memòria de molts joves del país. A més a més, cal no oblidar, que Musculman sempre ha estat una sèrie molt vinculada a TV3 i al català, doncs és un dels pocs dibuixos animats que han arribat a Europa que t’han sols ha estat emès per TV3.
Per tot això, demanem a TV3, i a la seva directora, Mònica Terribas que TV3 torni a emetre Musculman en una franja horària adequada, per tal que els milers d’aficionats que encara hi ha, poguem gaudir altre vegada d’aquesta fantàstica sèrie de dibuixos animats.
Moltes gràcies per la vostra atenció.
Restaré a l’espera de rebre notícies vostres.
Atentament, "

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.