0

Mònica Palenzuela

Artículo en catalán (Traducción).

Si hi ha alguna cosa que ha canviat un dels meus hàbits en els darrers temps es l’adquisició d’un gravador de dvd amb disc dur, i direu quin invent més tonto t’ha fet canviar la vida, doncs si soc així de tonto jo.

Ficant-nos una mica seriosos, perquè ho dic això, perquè degut a ell puc solucionar el meu problema de falta de temps per veure el que m’interessa de la televisió. I un dels programes que veig a diari, i que abans únicament podria veure només una estona al migdia es el programa de 8tv, «Arucitys», presentat per l’Alfons Arús i acompanyat (al punyetero digueu-lo tonto) per un reguisell de noies maques. Com no ho puc veure en la seva totalitat el gravo i quan arribo a la nit i la programació del dia no es interessant el veig i en especial la secció de la «Teletulia».

Però no només gravo això, també tinc programat de forma automàtica altres programes, i aquí bé el problema, que la meva llista de visionats pendents es fa immensa molt sovint. Avui com no feia res en especial durant el dia, m’he passat tota la tarda mirant el que tenia gravat, i m’ha sortit entre aquesta llista un programa de «Arucitys» de fa més d’un mes que no havia borrat. I perquè no ho havia fet, doncs molt simple, digueu-m’he primitiu, però no ho havia fet perquè aquell dia la Mònica Palenzuela (la meva musa televisiva) estava especialment maca. Era una de les coses que tenia pendents, fer algun dia un post dedicat a ella.

La veritat es que intento no fer coses com aquestes molt sovint, ficar una noia maca i dedicar-li paraules, perquè sempre penso en la suposada homenatjada, en que pensaria si veu com es converteix en un objecte o com una simple fotografia d’internet pot fer que persones deixin anar calificatius no molt agradables a vegades.

Quan l’any 2000 vaig començar en aquesta aventura de fer una web, elmaky.com, vaig decidir dedicar una secció a Penélope Cruz, i sempre vaig intentar fer una webfan amb molt de respecte, i la veritat es que a ciudadfutura van decidir ajudar-me en aquell projecte i fer que aquella web tingues un mínim d’exit. Sempre m’enrecordaré com al suplement del diari El País, CiberPaís, van afegir el meu link dedicat a l’actriu.

Jo no vull pas a aquestes alçades fer una webfan de la Mònica, però si que volia deixar clar que donaria el que fos per fer un cafè amb aquest angel. I tallo això ja, que encara em ficaré empalagos i odiós.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.