0

I tot això perquè?

Comença una nova setmana, i em poso davant l’ordinador abans de començar el meu dia laboral, amb les ganes d’escriure algun article o petita reflexió perquè quedi perpètuament a la xarxa, però avui a diferencia d’altres dies em faig una pregunta, realment hi haurà alguna persona que estigui llegint això?. I realment arribo a una conclusió, que segurament es la mateixa que molts altres bloggers, M’ÉS IGUAL!.

Jo no soc cap periodista ni pretenc ser-ho, però si que pretenc es reflectir petites sensacions o formes de veure el món des d’aquesta humil web, i això es l’important al menys per mi, pensar que al menys estic fent alguna cosa que em diverteix.

Molts tindran col•leccions de segells, de pins o s’aniran a un gimnàs hores i hores fent créixer la musculatura, doncs a mi em va donar per fer webs i reflectir la postura del Maky a través de nombroses webs i de petits textos que vaig incorporant a la ja mes de 7 anys de presencia a Internet.

Tot allò que va començar l’any 2000 com un petit joc, s’ha convertit ja en una petita escapada al món virtual que sempre intento relacionar amb el món real. Però tingueu present una cosa, no tot es tecnologia en aquest món, i a vegades un bon llibre a una platja, pot gratificar més que moltes hores davant l’ordinador. Com en tot en la vida, s’ha d’arribar a un equilibri, el MÒN ES AIXÒ, EQUILIBRI D’EMOCIONS I SENSACIONS.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.